Refreshment Pack

€61,25

  • Model: Refresh
  • Spaarpunten: 200
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs in spaarpunten: 2500

Tags: matcha, matcha thee, matcha klopper, matcha lepel, biologische matcha, matcha latte, matcha smoothie, matcha tee, matcha tea

Matcha Refrechment Pack; bestaat uit Japanse Sencha Thee en 3 heerlijke Matcha smaken. Matcha Lemon; Matcha Coconut en  Matcha Mint. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Matcha met kokosnoot is gemaakt van biologische Matcha. In het eindproces, wanneer de Matcha klaar is om te verpakken, wordt de gedroogde kokosnoot toegevoegd en gemixt. Het kan dus best dat u tijdens het scheppen een klein stukje tegen komt.


Voordelen Matcha Coconut: 

✔ Rijk aan antioxidanten, goed voor huid en haar.

✔ Ondersteunt het immuunsysteem. 

✔ Stimuleert de stofwisseling en vetverbranding.

✔ Geeft energie en voor maximale sportprestatie.


---------------------------------------------------------------


Matcha Mint is een klassiek voorbeeld van twee smaken die perfect samengaan. Het is geen geheim theemakers munt gebruiken om hun theesoorten meer smaak mee te geven. Toch blijft het een uitdaging want munt laat zich niet lenen voor iedere theesoort. Voor Matcha geldt dit gelukkig niet en daarom konden wij zonder enige moeite deze mooie combinatie maken en aanbieden naar onze klanten. Geniet van de frisheid van munt en de diepe groene thee smaak van Matcha in één kop.


Voordelen Matcha Mint:

✔ 1 kop Matcha staat gelijk aan 10 koppen groene thee.

✔ Remt het hongergevoel. Detox & Dieet!

✔ Energie booster & intense rust.


---------------------------------------------------------------


Matcha Lemon

Fris, fruitig en helemaal klaar om te drinken bij verschillende gelegenheden. Matcha Lemon geeft de Matcha drinker een flinke boost energie, verfrissing en een opkikker. Het is dan ook niet zo gek dat Matcha Lemon vooral koud gedronken wordt op het werk, tijdens- of na het sporten of wanneer men iets extra van je vraagt. 


Voordelen Matcha:

✔ 1 kop Matcha staat gelijk aan 10 koppen groene thee.
✔ Remt het hongergevoel. Detox & Dieet!
✔ Energie booster & intense rust.
✔ Frisse en fruitige smaak.
✔ Vol met antioxidanten, vitaminen en mineralen.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed