Matcha Ginger

€17,50

  • Model: 001-5001
  • Spaarpunten: 100
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs in spaarpunten: 500

Tags: matcha, matcha thee, matcha klopper, matcha lepel, biologische matcha, matcha latte, matcha smoothie, matcha tee, matcha tea

Ginger ook wel Gember genoemd is niet meer weg te denken uit onze keuken. We maken er smoothies mee, mengen het in ons eten of voegen het bij onze thee. Matcha Ginger is een van onze nieuwe soorten en bestsellers. De zachte smaak van Matcha in combinatie met de stevige en kruidige afdronk van gember brengt het drinken van Matcha tot een heel ander level. 

De Matcha met gember is gemaakt van biologische Matcha. In het eindproces, wanneer de Matcha klaar is om te verpakken, wordt gember toegevoegd en gemixt. Het kan dus best dat u tijdens het scheppen een klein stukje gember tegen komt. 

Voordelen Matcha Ginger:
 Rijk aan antioxidanten, zinc en magnesium.
 Helpt het lichaam voedingsstoffen op te nemen.
 Stimuleert de bloedcirculatie.
 Verhoogt de weerstand en werkt ontstekingsremmend.

Voorwaarden:
- Ontvang 100 spaarpunten per verpakking. Bij 500 spaarpunten ontvangt u een gratis verpakking.
- Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis.
- Verzekerde verzending.

Verpakking:
Inhoud: 50 gram
Goed voor 40 á 50 koppen Matcha

Kwaliteit:
Jaarlijks reist onze inkoper naar Japan om de beste theebladeren te selecteren en in te kopen. De eerste pluk van de groene theebladeren is altijd in Mei of Juni. Dit hangt af van het weer in die periode. Het juiste moment van overschaduwen en plukken is enorm belangrijk voor de kwaliteit. Green Life Investments koopt grote hoeveelheden theebladeren in en slaat deze in een apart gemaakte ruimte op. In deze ruimte kunnen we de bladeren tot maximaal 3 jaar bewaren. We zorgen er uiteraard voor dat we voldoende bladeren hebben voor één jaar productie. Het voordeel van deze grote inkoop van de eerste pluk is dat we altijd dezelfde kwaliteit kunnen garanderen. Veel concurrenten, als deze hun Matcha al in Japan halen, zijn afhankelijk van het seizoen waarin ze bestellen. De kans is dus groot dat wanneer andere aanbieders in November Matcha bestellen ze Matcha krijgen uit de tweede of zelfs derde pluk. Green Life Investments heeft daar geen last van en zorgt hierdoor voor een structurele kwaliteit van uw Matcha.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed