Matcha New Year Pack

€100,00

  • Model: 01-MCP
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Tags: kerst cadeau, japanse groene thee, matcha green tea, matcha gold

Begin 2020 goed door in ieder geval uw gezondheid op de eerste plek te zetten. Matcha thee helpt daar zeker bij en daarom hebben wij hebben een perfect nieuwjaars- pack voor u samengesteld, Het Matcha New Year Pack bestaat uit;  Matcha Gold, Het Matcha Kookboek, een Matcha Klopper en een Matcha Chawan Sea Blue.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biologische Matcha Gold is het paradepaardje van de Japanse theeboeren. De thee heeft een zachte en diepe Matcha smaak. De perfecte groene kleur en haar frisse geur maken Matcha Gold tot het beste product in haar reeks.Green Life Investments is trots voor het 5e jaar op rij deze gelimiteerde oogst aan u te kunnen presenteren.


Voordelen Biologische Matcha Gold:

✔ Gelimiteerde oogst

✔ Rechtstreeks uit Japan (eerste oogst)

✔ 1 kop Matcha staat gelijk aan 10 koppen groene thee.

✔ Remt het hongergevoel. Detox & Dieet!

✔ Energie booster & intense rust.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Matcha Kookboek

Matcha is een bijzondere groene thee die wordt vermalen tot poeder. Matcha heeft een lange traditie in de Japanse theeceremonie, maar ook in de moderne keuken wordt dit poeder steeds vaker gebruikt. Met zijn bitterzoete smaak geeft Matcha niet alleen aan ijs en smoothies een heel aparte kick. In dit schitterende kookboek laat foodstyliste en matcha-'queen' Gretha Scholtz zien wat je met dit groene poeder zoal kunt maken: een gezond ontbijt, diverse hartige gerechten en natuurlijk een brede waaier aan zoete - en dankzij matcha zelfs enigszins gezonde - lekkernijen en baksels.
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed