Detox Thee 'Evening'

€17,50

  • Model: 002-008
  • Spaarpunten: 100
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs in spaarpunten: 500
Detoxen van het lichaam is de laatste jaren erg in trek. Bent u ook klaar met lastige diëten en andere manieren om kilo's kwijt te raken? Met Detox Thee van Green Life Investments zet u een flinke stap in de juiste richting. De ontwikkelde formule is zorgvuldig uitgekozen door onze inkopers en na uitvoerig testen kwamen wij tot een effectieve samenstelling die niet alleen uw lichaam zuivert, maar ook het afslankproces zal bevorderen. De 'morning' thee zorgt voor een goede start van de dag. Uw stoelgang wordt gereguleerd, u krijgt meer energie en de vetverbranding zal toenemen. Het advies is dan ook om 2 á 3 liter  water drinken om de afvalstoffen in uw lichaam af te kunnen voeren.

Voordelen Detox Thee 'Morning':
✔ Zuivert en reinigt uw lichaam.
✔ Stimuleert het afslankproces.
✔ Geeft energie en zorgt voor gezonde focus.
✔ Remt het gevoel naar honger en zoetigheden.
✔ Gratis verpakking bij 500 spaarpunten.

Bereiding:
1. Neem een  theeglas of mok en voeg hier ongeveer 80ml heet (90-100graden) water toe. Laat het zakje 1 a 2 minuten trekken afhankelijk van hoe sterk u de thee wenst te drinken.
2. Voeg geen suiker toe. Zoetjes zijn wel toegestaan.

Voorwaarden:
- 14 theezakjes per verpakking. Goed voor 14 dagen detox
- Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis.
- Verzekerde verzending met handtekening.

Verpakking: 
Inhoud: 14 teabags
Goed voor 14 dagen detox


Kwaliteit:
Jaarlijks reizen onze inkopers naar diverse landen om de beste producten die de thee bevat te selecteren en in te kopen. 

Buiten het selecteren en inkopen bestaan deze reizen ook om productervaringen op te doen en de langdurige relatie met verkopers op peil te houden. Alleen zo kunnen wij continue de kwaliteit van onze Detox Thee garanderen. Vanuit 6 verschillende landen worden ingrediënten als Gember en Goji Bessen verzonden naar Nederland. In Nederland worden ze verwerkt in het theezakje en de verpakking zoals u ze zult ontvangen. Al deze stappen worden onder HACCP normen uitgevoerd.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed