Matcha bestellenBiologische Matcha Gold #SPRING SALE

Biologische Matcha Gold #SPRING SALE

€25,00

Biologische Matcha Gold is een gelimiteerde productie en dus het paradepaardje van de Japanse theeboeren. Matcha Gold is afkomstig uit de regio Uji, een regio waar 75% van de Matcha wordt verbouwd. De zachte, frisse en tegelijkertijd milde afdronk zo..

Matcha Pre-Spring Pack

Matcha Pre-Spring Pack

€75,00

Matcha Pre-Spring Pack bestaat uit  3 heerlijke smaken Matcha. Matcha Lemon-Ginger, Matcha Kaneel en Matcha Ginger ook zit er een matcha klopper en een matcha houder bij om de klopper in de juiste vorm te houden. Dit allemaal voor 45 euro.&..

Matcha Autumn Pack

Matcha Autumn Pack

€61,25

Bereid je voor op de herfst dagen. Verhoog je weerstand met de Matcha Autumn Pack. De Matcha autumn pack bestaat uit 4 heerlijke matcha thee smaken. (Matcha Lemon-Ginger; Matcha Ginger; Matcha Kaneel) en niet te vergeten heerlijke de Japanse Sencha T..

Matcha Lemon

Matcha Lemon

€17,50

Fris, fruitig en helemaal klaar om te drinken bij lekkere temperaturen. Matcha Lemon geeft de Matcha drinker een flinke boost energie, verfrissing en een opkikker. Het is dan ook niet zo gek dat Matcha Lemon vooral koud gedronken wordt op het werk, t..

Sencha Green Tea

Sencha Green Tea

€8,75

* Gelimiteerde oplage.* Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis.* Geeft energie en zorgt voor gezonde focus.* Remt het gevoel naar honger en zoetigheden.* Gratis verpakking bij 500 spaarpunten.Inhoud: 50 gramGoed voor 40 á 50 koppen Matcha..

Matcha Lemon-Ginger

Matcha Lemon-Ginger

€17,50

Matcha Lemon en Matcha Ginger zijn een van onze best verkopende producten. Mede daardoor dachten wij dat het leuk zou zijn om beide producten te combineren. Na een uitvoerige testperiode hadden we de perfecte balans gevonden en konden we niet anders ..

Matcha Ginger

Matcha Ginger

€17,50

Ginger ook wel Gember genoemd is niet meer weg te denken uit onze keuken. We maken er smoothies mee, mengen het in ons eten of voegen het bij onze thee. Matcha Ginger is een van onze nieuwe soorten en bestsellers. De zachte smaak van Matcha in combin..

Matcha Kaneel

Matcha Kaneel

€17,50

Kaneel is veel meer dan alleen een heerlijke toevoeging aan veel desserts. De specerij wordt namelijk ook al sinds de oudheid in veel culturen gebruikt vanwege de verscheidene gezondheidsvoordelen die het biedt.  Vandaar dat wij het toe hebben g..

Matcha Thee Caps

Matcha Thee Caps

€17,50

Matcha Thee in een capsule. Het is even wennen maar wanneer u er logisch over nadenkt is het helemaal niet zo gek. Voor diegene die al het goede van Matcha niet twee of drie keer per dag willen of kunnen drinken zijn deze capsules een ideale oplossin..

Matcha Mint

Matcha Mint

€17,50

Matcha Mint is een klassiek voorbeeld van twee smaken die perfect samengaan. Het is geen geheim theemakers munt gebruiken om hun theesoorten meer smaak mee te geven. Toch blijft het een uitdaging want munt laat zich niet lenen voor iedere theesoort. ..

Matcha Latte

Matcha Latte

€17,50

Matcha Latte is een sensatie onder de Matcha en koffie drinkers. U hoeft nu dus niet meer de deur uit naar een bar of cafe om Matcha Latte te maken. Voortaan doet u het thuis voor uzelf of vrienden.Voordelen Matcha Latte: ✔ Gelimiteerde opl..

Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11