Op het internet is er veel te vinden over Matcha. Van leuke recepten tot belangrijke weetjes en van waar u op moet letten als u Matcha koopt tot hoe gezond Matcha wel niet voor u is. www.matchathee.be maakt wekelijks een selectie van leuke nieuwtjes die de media, internet websites of foodbloggers maken over Matcha Thee. Bekijk hieronder de leuke links.


"Matcha thee is wel lekker, het is een kwestie van goed bereiden", aldus Het Nieuwsblad. Onder meer vermagerguru Sandra Bekkari en topchef Sergio Herman zijn helemaal weg van Matcha. Lees hier het volledige ARTIKEL om precies te weten hoe zij erover denken.

Een droge en gevoelige huid? Maak kennis met het gebruik van Matcha als make up. New York daily News komt met een daverend artikel waarin men bekend maakt hoe goed matcha het doet als make up remover. Lees hier het volledige ARTIKEL

Matcha is hip, trendy en de superfood van 2017. In iedere theewinkel of trendy bar kunt u Matcha tegen het lijf lopen. Het Belang van Limburg ging op zoek naar de herkomst van Matcha. Lees hier het volledige en vooral interessante ARTIKEL

Atleet Hans van Alphen geeft 5 ontbijt tips voor de komende week. Een van die tips is het mixen van Matcha met bekende smoothies of in yoghurt. Klik HIER om naar het volledige artikel te gaan.

"Wie Matcha drinkt, leeft langer", zo meldt de Marie Claire op het website. Het super bekend magazine geeft inzicht waarom thee liefhebbers overstag gaan op het groene poeder dat Matcha heet. In dit ARTIKEL staan alvast vier goede redenen.