Matcha Kaneel

€17,50
Prijs in spaarpunten: 500
Model: 01-053
Spaarpunten: 100
Beschikbaarheid: Op voorraad
Kaneel is veel meer dan alleen een heerlijke toevoeging aan veel desserts. De specerij wordt namelijk ook al sinds de oudheid in veel culturen gebruikt vanwege de verscheidene gezondheidsvoordelen die het biedt.  Vandaar dat wij het toe hebben gevoegd aan Matcha. Buiten de gezondheidsvoordelen zit er ook een heerlijke smaak aan deze combinatie.

De Matcha met kaneel is gemaakt van biologische Matcha. In het eindproces, wanneer de Matcha klaar is om te verpakken, wordt de gedroogde kaneel toegevoegd en gemixt. Het kan dus best dat u tijdens het scheppen een klein stukje tegen komt.

Voordelen Matcha Kaneel: 
✔ Rijk aan antioxidanten, goed voor huid en haar.
✔ Kaneel remt de groei van schimmels en bacterien. 
✔ Stimuleert de stofwisseling en vetverbranding.
✔ Ontstekingsremmende werking.
✔ Stilt de honger

Bereiding:
1. Schep een halve theelepel (of 1 gram) matcha thee uit in een glazen kommetje. Breek het poeder met een klopper (in Japan wordt een traditioneel bamboe kwastje gebruikt) zodat er geen klonters zijn.

2. Voeg zo’n 80ml heet water (niet kokend!) toe. Klop het geheel in een M- of W-vorm tot er schuim vormt. Drink het rustig op (maar zorg wel dat je thee op is voordat het poeder zich op de bodem begint af te zetten.)

Voorwaarden:
- Ontvang 100 spaarpunten per verpakking. Bij 500 spaarpunten ontvangt u een gratis verpakking.
- Voor 23.00 uur besteld, morgen in huis.
- Verzekerde verzending met handtekening.

Verpakking: 
Inhoud: 50 gram
Goed voor 40 á 50 koppen Matcha

Matcha kwaliteit:
Jaarlijks reist onze inkoper naar Japan om de beste theebladeren te selecteren en in te kopen. De eerste pluk van de groene theebladeren is altijd in Mei of Juni. Dit hangt af van het weer in die periode. Het juiste moment van overschaduwen en plukken is enorm belangrijk voor de kwaliteit. Green Life Investments koopt grote hoeveelheden theebladeren in en slaat deze in een apart gemaakte ruimte op. In deze ruimte kunnen we de bladeren tot maximaal 3 jaar bewaren. We zorgen er uiteraard voor dat we voldoende bladeren hebben voor één jaar productie. Het voordeel van deze grote inkoop van de eerste pluk is dat we altijd dezelfde kwaliteit kunnen garanderen. Veel concurrenten, als deze hun Matcha al in Japan halen, zijn afhankelijk van het seizoen waarin ze bestellen. De kans is dus groot dat wanneer andere aanbieders in November Matcha bestellen ze Matcha krijgen uit de tweede of zelfs derde pluk. Green Life Investments heeft daar geen last van en zorgt hierdoor voor een structurele kwaliteit van uw Matcha.
Tags: matcha, matcha thee, matcha klopper, matcha lepel, biologische matcha, matcha latte, matcha smoothie, matcha tee, matcha tea

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!